Modele mbulesa krevati

19 Feb, 2019

Mbulesa një ngjyrëshe është e thjeshte, Elegante, e rafinuar me Pak fjale zgjedhja ideale për çdo Dhome gjumi. Zgjedhja një ngjyrëshe është e Sigurt dhe NUK ne t`u zhgënjejë. Mbulesa e krevatit ne stilin Botanik do te sjelle ne dhomën e gjumin freskinë e sezonit pranveror. Bime, Insekte, Lule pikturojnë krevatin si një fushe me Lule. Dhoma e gjumit Merr një pamje fshatareske, e pastër dhe e freskët pikërisht siç e kërkon sezoni i ri. Mbulesa ne këtë Stil u pëlqen me se shumti dashamirëseve te detit dhe atmosferës verore. Me këtë Element Tekstili do te sillni ne dhomën e gjumit Boten ujore, guaska, oktapod ETJ. Lojërat e ngjyrave i Japin Karakter dhe personalitet mbulesës se krevatit. Me Kontraste te pastra si AJO bardhe e Zi APO me gradient te ndryshme. Ngjyrat do ta bëjnë dhomën tuaj te gjumit me te vërtet unike dhe intime.

Mbulesa e krevatit shume ngjyrëshe me fantaszi do te jete një Element dallues ne një Dhome moderne. Aroma e freskët e luleve ndjehet ne mbulesën pranverore me fantazi lulesh, ideale për dashamirëset e një Atmosfere te ngrohte dhe relaksuese. KY Element Tekstil NUK Mund te mungoje ne dhomën tuaj te gjumit përkundrazi duhet te jete pikërisht AJO qe TI JAP Stil dhomës. Mund te Luani me fantazi ngjyrash por NUK duhet te Lini pas Dore comme matérialin. Një Ylber sfumaturash, Duke luajtur me ngjyrat e rozës, Boje qiellit Merr forme me fantazi dhe me Shije etnike. Është mbulesa ne stilin Bohemian e CILA Mund te gjej ne dhomën e gjumit te një ArtistI, Gjithmonë ne kërkim te emocioneve te Reja. Fantaszitë gjeometrike futen me stil ne te Errësira kontestet. Ne një Dhome gjumi klasike do te marrin ton formel dhe élégant, ne dhomën e gjumit ne stilin Nordik do te duket me e thjeshte. Një Loje e bukur ngjyrash dhe lulesh do ta beje mbulesën një Element me një pamje te rafinuar dhe elegante. Çdo gjë Luhet ne tonalitete te çelura dhe neutro ne një Dhome gjumi ku çdo gjë duket shume e sofistikuar. Theke, pala, Tyl mbulesa ne stilin princëror ka pikërisht këto detaje.

MBI te gjitha Behet fjale për një Dhome gjumi romantike. Te Holla, te gjera, horizontale, Vertikale ETJ. Vijat janě një Evergreen qe NUK kalojnë kurrë nga Moda mjafton te zgjidhni ne baze te tendencave te momentit dhe me stilin e përgjithshëm te dhomës. Kombinoni ngjyrat e photons duhura dhe Loja u be..

Comments are closed.